Diverse mobiele en browser games voor o.a Samsung en Unigarant


Spelletjes zijn al lang geen bezigheid meer voor slechts kinderen en nerds. Games, zeker mobiele games, worden steeds populairder onder een steeds breder publiek. Games voor promotionele doeleinden, voor serieuze doeleinden (serious gaming), voor het toevoegen van één of meerdere spelelementen aan een dienst of product (gamification) en voor puur vermaak. Waar ze ook voor gemaakt worden, games werken goed om je doelen te bereiken! In de compilatie hieronder ben ik verantwoordelijk geweest voor het game design en de illustraties.

 

home

facebook1

 

Meetbaar vermaak
Het interessante aan digitale games is dat alles meetbaar is. Het succes van het spel (en de eventuele advertenties), het gedrag van de speler als individu, de tendens van de massa, de scores, de technische prestaties. Alles kan gemeten worden. Hierdoor kan gemeten worden wat het gedrag is van de spelers, of eventuele in-game uitingen aanslaan of niet, of advertenties werken, kortom of de (vooraf) gestelde doelen worden behaald. Op basis van deze informatie kan er in real-time worden bijgestuurd om de game te optimaliseren.

 

111

11_s02

 

 

 

Breed inzetbaar
Het grote voordeel is dat een game ingezet kan worden via een grote verscheidenheid aan kanalen. Een speler wordt op deze manier direct, en voor langere tijd, geëngageerd. De uitingen werken zo op een positieve en langdurige manier in op de gebruikers. Ze komen op positieve wijze in aanraking met de aanbieder van het spel. Vergelijk bijvoorbeeld eens de engagement van een game met een gemiddelde reclamespot…

 

11_s06

11_s08

11_s09

111_s04
Waar speel ik deze games?
Games die wij maken kunnen ontwikkeld worden voor één van onderstaande platformen of cross-platform, dus op meerdere platformen tegelijkertijd:
Facebook
Internet
Android
iPhone/iPad

 

content

s03

s01

s02

s03

s04

s06

s010

s011