Over mij


Inmiddels werk ik alweer 8 jaar vol enthousiasme als graphic, web en game designer. Ik ben na mijn opleiding Communication and Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden begonnen als corporate web en app designer bij Thefactor.e in Groningen. Na 4 jaar ervaring heb ik besloten om zelfstandig verder te gaan. Dit resulteerde in een creatief multimedia/ internetbureau waar we vier jaar lang games, applicaties en websites hebben gemaakt.

 

De laatste jaren heb ik mij steeds meer toegespitst op game design en illustratie. Vanuit dit specialisme heb ik samen met mijn compagnons Game Studio Jolly Jellyfish opgericht in Groningen. Hier maken wij promotionele & serious/applied games voor web, Android, iOS en Facebook. Dit zijn games die fungeren als tools voor het oplossen van problemen, ondersteunen van doelstellingen en het motiveren en activeren van mensen.

Momenteel richt ik mij vooral op graphic en game design en hoop ik zowel particulieren als bedrijven verder te helpen met mijn ervaring en passie.

In de afgelopen jaren heb ik o.a gewerkt voor klanten als Samsung, ING, Bencom, Hanzehogeschool Groningen, Neopost, GGD, Hanzevast, Unigarant, Artsen zonder Grenzen, Ahold, Tactus en Syntens

 

logo's