Diensten


s015Ik ontwerp games, websites, applicaties en maak illustraties voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Game design

Bent u een game ontwikkelaar of publisher en bent u op zoek naar een vormgever voor diverse projecten?  Dan kan ik u helpen om uw bestaande gameconcepten vorm te geven. Inmiddels ben ik verantwoordelijk geweest voor het vormgeven van meer dan 15 Casual Games. Hierdoor heb ik veel ervaring met projectmatig werken en presteer ik goed onder druk.

Als u op zoekt bent naar een serious of promotional game om een bepaalde doelstelling te bereiken, dan kan ik u helpen met het opzetten en ontwikkelen van een game en u daarin voorzien van advies.

Ik kan u helpen met het ontwerpen en maken van:

 • Mobiele spellen
 • Internetspellen
 • Facebookspellen
 • Bordspellen
 • Handleidingen

 

Graphic design

In mijn illustratiewerk  maak ik graag stijlvariaties en combinaties om zo gevarieerde en goed werkende oplossingen aan te bieden. Als u op zoek bent naar een specifieke stijl dan help ik u daar graag verder mee. Kwaliteit staat bij mij voorop; zowel de kwaliteit van het product als de kwaliteit van de samenwerking. Ik denk graag met u mee en ga voor het beste resultaat.

Ik maak o.a.:

 • Kinderboeken
 • Magazines Illustraties
 • Multimedia producties
 • Infographics
 • Internet illustraties
 • Kaarten
 • Posters en flyers
 • Reclame-uitingen
 • Fotomanipulaties

 

Web & app design

Ik heb ruime ervaring in het ontwerpen van websites en applicaties voor zowel mobiel, tablets als web.

Ik ontwerp o.a:

 • Applicaties voor mobiele telefoons en tablets
 • applicaties voor Facebook
 • Websites